keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Housut ja iho

On kiistaton tosiasia, että tämän merkinnän innoittanut tapahtumasarja – vai sanoisinko jopa – tai siis vain – tapahtuma – tapahtui noin viikko sitten, mutta se on edelleen jokseenkin yhtä ajankohtainen.

Tapahtui näin: nuori mies pyllisteli metsäpolulla ehkä kengännauhainsolmintapuuhissa. En ottanut tarkempaa selkoa. Miehen housujen takamuksessa oli kaksi jotakuinkin yhtä leveää reikää hieman pakaroiden alla. Oikealla oleva kuva esittää näitä housuja lepotilassa.

Tällaisia housujahan näkee. Reiät ovat ilmeisen tarkoituksellisia, eikä siinä mitään. Reikien hupsuus paljastui kuitenkin erityisesti nuorukaisen asennon myötä. Reiät nimittäin laajenivat keskeltä postuurin ollessa pyllistäväinen. Tämä on tietenkin aivan luonnollista, sillä kangas pitäisi tärkätä varsin kovaksi, ettei tällaista venymisen aiheuttamaa laajenemaa tapahtuisi. Pyllistyksen aiheuttamaa reikien laajenemista havainnollistaa kuva tuossa oikealla. Tekstiä tässä kappaleessa on näinkin paljon pääasiassa siksi, että sitä olisi yhtä pitkästi kuin kuvan korkeus on.

Pyyhältäessäni polkupyörälläni tämän pers'näyn ohitse sain mainion idean. Tämä pyllistykseen taipuvainen nuori mies voisi nimittäin lisätä elämänlaatuaan antamalla tatuoida jalkoihinsa hieman pakaroiden alapuolelle mahdollisimman realistisesti kuvatut iirikset.

Tatuoinnin parannuttua hän voisi mennä metsätielle pyllistelemään ja ohikulkijaa odottaisi hupaisa näky, josta jonkinlaisen käsityksen antaa tämän merkinnän kolmas kuva tuossa oikealla.

3 kommenttia:

 1. Hieno merkintä!

  Ja onhan tuossa siinä määrin viljalti innovointipotentiaalia, notta suosittelen starttirahan ripeähköä noutoa ja bisneksen perustamista. (Mutta vinkki olikin varmaan aaltolaiselle itsestäänselvyys.)

  Suomalainen perse- ja metsäklusteri uuteen nousuun!

  VastaaPoista
 2. Siis perse- ja housuklusteri, piti kirjoittaa.

  Metsäklusteri oli varmaan siksi mielessä, että se olisi mielestäni hyvä nimi tulevalle teknomonikerilleni.

  VastaaPoista
 3. Parasta saattaisi olla nimenomaan perse-housu-metsäklusteri, koska siinä olisi kivasti myös tämä suomalaisuuden (eli metsän) elementti mukana.

  VastaaPoista